Les activitats nocturnes a l’aire lliure protagonitzen l’estiu a Vinyols i els Arcs

24/07/2017 Activitats

Les activitats nocturnes a l’aire lliure protagonitzen l’estiu a Vinyols i els Arcs

Amb una sessió de cinema a la fresca que va tenir lloc el divendres dia 21 de juliol i un sopar a la plaça del Replà el dissabte 22, es van iniciar les activitats d’estiu de Vinyols i els Arcs, una programació que es vertebra sobre la base de celebrar l’estiu aprofitant les nits clares i fresques de juliol i agost.

Les activitats continuaran amb l’obertura de la piscina municipal el dissabte 29 de juliol a la nit, de les 22h fins la una de la matinada, amb música d’ambient i servei de bar. Per al cap de setmana següent, el dia 5 d’agost, es prepara la Nit Temàtica, una festa tematitzada amb sopar, ball i premis per als que vinguin vestits tal com demana l’ocasió del tema triat. Després d’haver celebrat la nit Mexicana i la nit Cubana els anys anteriors, per aquest estiu es prepara una festa rumbera que promet molta diversió a ritme de Rumba Catalana.

També a l’agost hi haurà una altra sessió de cinema a la fresca el divendres 25 i nit de ball a la Plaça de la Concòrdia el dissabte 26.

Tot plegat, un calendari d’activitats que des de la regidoria de festes de Vinyols i els Arcs es proposa per fer de l’estiu una temporada divertida amb activitats per a totes les edats.