El Baix Camp distribueix 4.314 targetes moneder a infants amb beca menjador

24/03/2020 Nota de premsa

El Baix Camp distribueix 4.314 targetes moneder a infants amb beca menjador

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de la comarca estan distribuint 4.314 targetes moneder per tal que els nens i les nenes beneficiaris d’una beca menjador puguin continuar gaudint d’aquest ajut, malgrat el confinament per l’estat d’alarma i el tancament dels centres educatius.

Els pares, les mares o els tutors dels infants rebran instruccions des de l’Ajuntament del seu municipi sobre la manera en què se’ls lliurarà una targeta moneder inicialment carregada amb 40 euros, a raó de 4 euros/dia, per dia lectiu en què l’escola està tancada. La Generalitat de Catalunya carregarà automàticament la targeta a mesura que es vagi allargant l’estat d’alarma i, per tant, els dies en què les escoles es mantinguin tancades.

En el cas dels infants de Vinyols i els Arcs, les targetes es distribuiran d’acord amb les protocols i els plans de contingència específics decretats per l’ajuntament. Concretament, distribuirem 26 targetes moneder durant el matí d’avui, contactant amb les famílies dels nens i les nenes beneficiaris per donar-los les instruccions de recollida.

Les targetes es poden fer servir per comprar aliments en qualsevol establiment d’alimentació del país que tingui un sistema de pagament amb TPV.

Amb aquesta mesura es vol garantir, als menors beneficiaris d’ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, la continuïtat d’aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel SASTS-CoV-2.